SPIL MED

KUSO er altid på udkig efter søde og dygtige amatørmusikere, som kan berige vores musikalske univers og gøre prøverne endnu hyggeligere. Vores aldersgruppe spænder fra ca. 17-35 år, og selvom langt de fleste er studerende, er der bestemt også plads til dem, som for længst har lukket bøgerne.

Der er ingen optagelsesprøve, men send os gerne en mail med lidt info om dig og din musikalske rejse. Selvom der ikke lige umiddelbart er ledige pladser til netop dit instrument på hjemmesiden, er der måske kommet en åbning – eller en mulighed for at fungere som assistent, indtil pladsen bliver ledig. Bare send en mail til bestyrelse@kuso.dk og kom i kontakt med os alligevel: vi vil gerne læse om dig.

Kontingent

Et årsmedlemskab (fra august til august) hos KUSO koster 150 kr. Derudover betales 250 kr per projekt, dvs. 900 kr i alt for et orkesterår bestående af tre projekter. Det er også muligt at betale for et helt orkesterår samlet, hvilket reducerer det samlede beløb til 750 kr.

At spille med KUSO betyder at du kommer til at deltage i mere end 30 prøver under ledsagelse af vore dygtige dirigent (læs om hans erfaring her), sociale arrangementer, øveweekender, og meget mere.

Kommende koncerter

21. juni

23. juni

Læs mere

 

Ledige pladser

Vi har i øjeblikket plads til:
Horn
Basuner
Oboer
Strygere
Se mere