KUSO

Københavns Ungdomssymfoniorkester


Historien

KUSO er et orkester med fortid, nutid og fremtid! Vi har en historie helt tilbage til starten af 1940’erne, og mange nikker genkendende til navnet, da de på et tidspunkt i deres musikalske udvikling har medvirket i orkestret.

Vi er et orkester, der nyder hinandens samvær og nærvær, både når vi øver og spiller koncerter, og vores sociale velbefindende er en høj prioritet for os kombineret med kvalitet, nysgerrighed og ikke mindst spilleglæde.

KUSO er et klassisk orkester, der ønsker at kende til både tradition og fornyelse. Vores arbejde med historiske værker side om side med helt dugfriske og nyskrevne værker gør vores spændvidde elastisk og levende. Vi elsker at spille. Og på baggrund af vores unge gennemsnitsalder har vi en frisk energi og masser af gåpåmod. Velkommen til et orkester, der vil frem i verden, men stadig have dig med på farten til eventyrlige musikalske oplevelser!

Generic placeholder image

Vores vision

Vi opfatter os selv som et visionært og nysgerrigt orkester, der fremover ønsker at finpudse det repertoire, vi allerede har, samt at udforske nye og spændende horisonter og galakser i musikkens fortryllende og uendelige univers.

Vores ambition er desuden fortsat at kunne give unge amatørmusikere i Københavnsområdet en mulighed for at dyrke og udvikle deres klassiske musikalitet i et kreativt og socialt fællesskab.

Generic placeholder image