KUSO

Københavns Ungdomssymfoniorkester


Spil med

KUSO er altid på udkig efter søde og dygtige amatørmusikere, som kan berige vores musikalske univers og gøre prøverne endnu hyggeligere. Vores aldersgruppe spænder fra ca. 17-35 år, og selvom langt de fleste er studerende, er der bestemt også plads til dem, som for længst har lukket bøgerne.

Generic placeholder image

Optagelse

Der er ingen optagelsesprøve, men send os gerne en mail med lidt info om dig og din musikalske rejse. Selvom der ikke lige umiddelbart er ledige pladser til netop dit instrument på hjemmesiden, er der måske kommet en åbning – eller en mulighed for at fungere som assistent, indtil pladsen bliver ledig. Bare send en mail til bestyrelse@kuso.dk og kom i kontakt med os alligevel: vi vil gerne lære dig at kende!

Generic placeholder image

Forventing

At spille med KUSO betyder, at du kommer til at deltage i mere end 30 prøver under ledsagelse af vores dygtige dirigenter (læs om deres erfaring her), sociale arrangementer, øveweekender, og meget mere.

Generic placeholder image

Kontingent

Et årsmedlemsskab (fra august til august) hos KUSO koster 150 kr, spredt over de tre projekter (derfor 50 kr pr. projekt). Derudover betales 250 kr. per projekt, dvs. 300 kr. i alt per projekt + medlemsskab, 900 kr. i alt for et orkesterår bestående af tre projekter. Det er også muligt at betale for et helt orkesterår samlet, hvilket reducerer det samlede beløb til 750 kr.

Generic placeholder image